i will folo u~

August 15, 2009

kalau nak melentur buluh mestilah dari rebung...tp kalau nak wat tabung duit, tggu lah die jd buluh dulu!!

di celah2 kebizian stadi utk test 1,
encik bangla tetap mencurik peluang utk apdet blog... ^(+_+)^



ade org kate, zaman budak2 la zaman yg paling best skali...
aritu blik kampung, encikBANGLA lepak dgn kasen...
mmg betol, rase jeles je bile tngok budak2 ni...
idop dorg mcm xde problem langsung je...
cakap mcm dah tue sngt je kan...

klik sini klw korg nak tgok gamba budak2 ni
aku apdet blog art aku gak, klik sini utk view

4 komen anda:

Fær.han/Unown F/Gyan said...

Oit post r pic korang g skola~

encik BANGLA said...

mne de sofcopy...

aira hanneY said...
This comment has been removed by the author.
encik BANGLA said...

ya lil sist...
sian kamu nda dpat blik raya ni~
ikut bro balik mau x?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...