i will folo u~

June 30, 2011

Reviu: Transformers 3: Jangan tengok 3D!! membazir je!

~saLam~

sudah gaji~ malam ni makan besar! \('o')/



komen?

encik lg suke no 2~ for me the action is ok la~ CGI mmg cantik~ tp story line die~ mcm rushing~ bnyk autobots baru tp x brape dikembangkan~ optimus mcm terlalu hebat dlm last scene vs sentinel & megatron tu~ ironhide mati??~ dorang matikan watak starscream & megatron mcm tu je?~ n lastly yg paling x best encik x suke heroine baru ni!~ agak kecewa jgk lah klw nak bandingkan dgn green lantern dgn x-men: first class~ tp its not that bad~ maybe 3 out of 5 stars kot~ hmmm~

p/s: kami mahu megan fox!! hehe~

L

June 25, 2011

tahniah kepada kumpulan sepah~ maharaja lawak pertama~

~saLam~

penat badan wat ot smlm~ (-_-)

video

slah satu drpd persembahan sepah yg best~

p/s: feveret encik tetap Jozan~ hehe~

L

June 12, 2011

esok dah naik sekolah~ malam ni baru nak wat homework?

~saLam~

sangat mengantuk~ (-_-)zZ



kasut sekolah dah kapur?
baju sekolah dah iron?
beg sekolah dah kemas?
homework dah siap?
pergi tido~ esok sekolah!

p/s: ayuh kembali ke sekolah~
pp/s: ish2~ awek sape isap rokok tu?
ppp/s: merokok membahayakan kesihatan~


L

June 10, 2011

Reviu: X-men: First Class = memang sangat First Class!!

~saLam~

malasnye nak balik kl~ (-_-)



ari rabu aritu pg tgok wayang
tgok citer X-men : First Class
Komen? cite ni mmg 1st class
haha~ next~ transformers 3~

p/s: rase macam nak tgok lg cite ni

L

June 6, 2011

jangan sampai bergadai maruah! salah! bergadai organ!

~saLam~

malam ni nak masak ape ek? (n_n)



haritu encik ade bace paper
seorang remaja drpd jepun
sbb xde duit nak beli ipad 2
sanggup jual buah pinggang
ish2~ ape pendapat korang?
patut ke x patut?

p/s: korang jgn jual body plak sbb nak duit!

L

June 2, 2011

kenaikan tarif elektrik baru: jangan pikir negatif la guys~

~saLam~

duit2~ pening bile pikir pasal duit~ (@_@)



kenaikan tarif baru elektrik bermula jun
jgn la kite pikir negatif je pasal benda ni
so apekate kite amek peluang ni sbg satu
jalan untuk kita belajar berjimat-cermat
belajar2 lah tutup lampu bile da x pakai
peti ais tu jgn la dok bukak tutup je keje
jimat jimat jimat~ kan bagus tu? hehe~

p/s: pasni jgn air plak naik sudah

L

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...