i will folo u~

October 31, 2009

alamak, pen ilang, cane na exam ni? nah amek ubat pensel ni

adoi...paper audio pg td pon mcm bederai je
tp bende dah lepas dah, nak wat cane kan??
stadi je la utk paper2 yg bakal menjelma lak
papehal pon stadi mas go on kan?.. ( '_^)='



gambar ke-8 utk siri 50 heart projek

p/s: ade gap 9 ari utk nex paper...hee
pp/s: so, sok encikBANGLA blik umah
ppp/s: sarung bantal my rumet kaler blue

Q

October 30, 2009

satu dah lepas, dua lepas, tiga pon lepas, empat terlepas, lime melepas?

apela nak jadi dgn aku ni
malas tol nak stadi audio
seb bek la paper ari sabtu
klw esok, abis la... (>.<)'"



gambar ke-7 utk 50 heart project...
ni kete kawan encikBANGLA...
bdk k17... smart x kete die?...
'heart no love no life' ...
ayat kat tp kete tu...
jiwang gile siot...

p/s: guys, gud lak 4 audio dis saturday!!
pp/s: even the car is red, im in d purple mode now~


Q

October 29, 2009

dah pukul 5 pagi dah?? aku baru stadi sket je kot!! mampos aku exam kang!!

pkul 11 kang encikBANGLA punye 1st paper
x abis stadi lg nih, tp boleh blogging lg kan??
aje la... perangai... pe nak jd nih?... (@.@)#$



nih gambar ke-6 utk 50 heart project

p/s: gud lak to all multimedian for digital publishing jap g!!
pp/s: adoi...perot kebulor la plak!!
ppp/s: im sooo full of green now!! full blast!!


Q

October 28, 2009

kalau kite usaha, bnyk benda kite boleh dapat, kalau kite malu, sesatlah jawabnye...

ari kamis nih 1st paper final encikBANGLA
baru usik skit je buku tuh, 1 bab pon x abis
tp pape pon, nak wish gud lak pade kawan2
hai... cepat la abis final exam nih... ^(-_-)^



lapar giler perut td, sehari x makan...
dan akhirnye, tgoklah hasilnye...
nasi goreng thai seafood...
dngn ikan goreng...
buuurrppp...

klw nak tau mane kitorg dpat ikan tuh, klik sini
LENSKOOL vol.4 baru je siap, klik sini utk bace

p/s: aaarrrggghhh... sooo pink lah!!!

Q

October 26, 2009

akhirnya aku kembali ke pangkal jalan, tp boleh ke aku stay di jalan yg betul selamenye?

td on d way balik ke upm dr kampung...
tibe-tibe tayar blkng moto pancit plak...
kesian tommy (singkatan utk moto midot) tu...
xpe esok setel la sume tu dot... ( '_^)='

video

ni lg satu asaimen yg encikBANGLA wat aritu...
yg penting dlm video ni, 2 objektif dah tercapai...
1. wat bdk2 sekelas menjerit...
2. wat dorg gelak mase part last...
korg tgoklah sendiri part mane dorg jerit...
hahaha~

p/s: i wan sumthing dat red n hot again la!!

Q

October 24, 2009

klw nak pijak pijak je aku!!! jgn ko nak pijak anak2 aku tu!!!

jap lg encikBANGLA nak balik kampung
ade hal emergency, ill be away until esok
klw nak cari me,juz call me k?... _(>_<)_


ingat nak aplod video saimen satu lg...
tp mcm x smpat, so aplod gamba je la...
gamba ke5 utk 50 hearts project..

p/s: im soooo blue la now!!!

Q

October 23, 2009

lame gile x apdet blog...korg rindu kat encikBANGLA x nih?

akhirnya...setelah lame x dpt apdet...
blog ni ade juga post baru akhirnya...
sgt2 bz wat asaimen 2, 3 minggu ni...
skrg baru la lega sket, huh... \(>_<)/


video atas ni pon salah satu saimen jgk...
sonok wat saimen ni...edit video je kan??

p/s: i feel soooo purple rite now!!!

Q

October 15, 2009

oh senangnye dalam hati, kalau xde keje nak wat...bosan la!!

lega..... tu je yg berlegar dlm palotak nih skrg
walopon stil bnyk lg keje, tp ade yg dah setel
skrg ni tgh slow2 siapkan yg baki tu... (^_^)



jap lg, nak pg ke cyberjaya... ade bengkel
sblom tu, ni gamba utk 50 hearts project
baru no.4, lambat lg nak sampai 50... hee

p/s: im full of green now~

Q

October 13, 2009

dan keputusannya...anda x menang pape pon? anda puas hati?

sabtu lepas team canon ke sunway utk canon photomarathon
x menang pon, tp puas giler, lame dah x menembak sepuas ni
dah la xde yuran, dpt masuk sunway free, dpt baju dgn topi lg
memanglah sgt2 puas hati, tahun dpan nak join lg la... \(>.<)/


berkampung sehari kitorg kat sane...
dr pukul 7.00 am sampai 10.00 pm...
splash, red & shooting in progress...

klik sini utk tgok gambar2

p/s: eventho im wearin red, i am sooo pink now~

Q

October 9, 2009

korang nampak x muke aku yg 'sugguh-sungguh' bersemangat nih??

.........................................................................................
.........................................................................................
...................................................................... (-_-){sOrY)



i think i need a vacation la...
yup, theres a place...
dem tayed...
sorie...

p/s: hearty, wer r yu? miss yu~
pp?s: i need something red n hot now~


Q

October 7, 2009

kawan adalah panadol dikala sakit, raja lawak dikala sedih

ahad lepas merupakan hari yg sngt2 best
kenape? sbb encikBANGLA ade kawan2
korg sume ade kawan mcm ni x?.. (~.~)"



walaupon ko selalu makan aku,
selalu tikam dekat blakang aku,
kadang2 terpijak pale otak aku,
tapi, ko taw x? aku xkesah pon,
sebab ko kan kawan baek aku..

klik sini utk tgok gambar kitorg ahad lepas

p/s: gambar ni jgk adelah gambar ke-3 utk 50 hearts
pp/s: im feeling sooo blue la rite now

Q

October 4, 2009

ready, aim, shoot~ tahniah!!! secare ofisyel nye kamu ade lah sorg sniper!!!

ni baru je upload gambar yang kedua untuk "50 Hearts Project" encikBANGLA
baru je kejap td register~ haha~org last agaknye~"Your registration is complete.

Thank you for taking part in Canon Photo Marathon Malaysia 2009"... \(>_<)/


sepanjang arini encikBANGLA hepi sgt...
mlm ni encikBANGLA got a litel spraise...
wlwpon baru td ade berita sedih sket, tp...
im cool~ like i said, juz go on wif d flow...

p/s: meet u guys at sunway~
pp/s: feelin really purple now~

Q

October 3, 2009

rilek la...jgn gelabah2...kite setelkan satu satu...one at a time...setel

hadui...lame x menembak...x sempat langsung, bz sgt kot
setel dah beberape benda, skrg ni tgah nak tarik nafas jap
lepak2 jap...before sambung balik keje kejap lg... _(v..v)_



encikBANGLA nk wat satu projek gambar bersiri...
gambar di atas adela gambar pertama utk siri ni...
name untuk projek ni adela '50 Hearts Project'...
detail projek ni, entry akan dtg la ye baru citer...


p/s: im feeling kind of green la skrg ni

Q

October 1, 2009

aku bukan xnak minta maaf, tp betul ke masaalah ni salah aku??

aku tau lah ko org besar(besar gile!),aku ni kecik2 anak je kan?
tp, x kanlah tiap2 kali ade problem je,mesti sume salah aku?
aku ke yg salah, atau ko yg x nak mengaku salah?... |(O_0)|



huaaah~
bulan oktober ni dimulakan dgn test, test n test~
asaimen lg, keje2 bertimbun lg~
bukan men bz lg ni~
sape nak tolong aku ni?

p/s: im feeling very2 pink la, really!!

Q
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...