i will folo u~

August 10, 2008

final design(hope so)


i hope dis is d vry2 final design(asik edit je,bile nak pg wat baju camni oi??)...really appreciate everybody dat help me in the process of makin dis(to epul the main idea,to faer the 2nd editor,to my 'bini' dat does all d work,n to all fren dat is buying...)muehehehe...

8 komen anda:

Faer/Farhan/Unown F/Gyan said...

Okeh~ Xnak bwat collared design? biler siap aku nak tgk korang guna setiap hari Isnin! Keh! Hahahaha~

eM. said...

farhan, u think diz tshirt is uniform dah skolah ker?

Matematis Muda said...

Erk
sekali lagi menyemak

better guna satu loge je kot
depan logo lain
blkg logo laen
pe cer?

Logo blkg nampak lagi smart

Ni saje2 je komen
yg akan beli+pakai nya korg gak
aku bkn seorang designer
maka komentar ini sukacita nya boleh diabaikan

Sekian

Edward The Great said...

lengan pnjg??

sara chan said...

bangla2!!
nak bjoo itoo jugee..

em,juz nk komen ckit..
ayat yg kat bwh tu pnye tagline
da sedap kalo letak kat bju tu..
"i'm a blogger..bla3.."
bru cm bgge ckit..heheh!

AKU said...

ok la...
sape nak lengan panjang bgtw cpt...
scpt mngkn...

sara chan said...

nama: sarah wahida
saiz bju: M

Faer/Farhan/Unown F/Gyan said...

Faer nak lengan panjang~ Size L

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...