i will folo u~

December 7, 2010

salam awal muharam dan selamat tahun baru 1432 hijrah

saLam~

selamat tahun baru~ (^_^)



malam semalam disebabkan bosan terlampau
encikBANGLA dengan selambanye terus capai
kamera dan terus shoot motor ke bukit bintang
nak cari bahan2 untuk entri baru la konon2nye
ramai la gak org2 kl yg x reti nak dok kat umah
maybe sebab esoknye cuti awal muharam kot~

tengah encik snap2 tu~ ade la sorg brader ni tegur~

'ni ade asaimen ke saje2 je amek gamba??'

'saje2 je~ xde keje cuti2 ni~ bosan'

'sorang je ke datang sini??'

'aah~ sorang2 je~ malas ajak membe~ abg pon sorg je ke?'

'aah tu yg bosan ni~ jom abg blanje minum'

abg tu bukan blanje minum je~ dgan muke x taw malunye encik order makan~ setel je makan~ abg tu wat pengakuan berani mati~

'abg ni len sikit sbnarnye~ abg x suke perempuan~

'.....................................................ooo ye ke~'

huhu~ berubah terus muke encik mase tu~ hilang terus mood nak snap gamba~ klw korg ape reaction korg ek??
gamba yg encikBANGLA sempat amek kat sini ha

p/s: current kat tangkak di umah terchenta


Q

7 komen anda:

diana handsome said...

woahhh ! cool ! encik bangla diminati gay ! caiyaa ! haha

encik BANGLA said...

heh~ encik mmg terlalu hensem hingge diminati sume x kire jantina~

aDyLLa OmaR said...

'jom abg blanje minum'..

haha.. ayat ni ade maksud tersirat..takkan idak faham? xD

encikBANGLA said...

da bole agak da mase tu~ tp org nak blanje, sebat je la~ haha

.:DaLin da Dreamer:. said...

ha3!

eda said...

ehemmm2...heheh

encik BANGLA said...

dalin~ gelak plak~ =P

sis~ nape tu? batuk lg ke? huhu~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...