i will folo u~

June 8, 2010

awak, sudikah kalau awak sempurnakan hidup saya??

saLam...

hari ni encikBANGLA keluar
lame sgt da terperok kat blik
pg Times Square, Loww Yatt
window shopping je... ($_$)



ade contest dari coffee mate ni, x bminat nak masuk pun...
aritu tengok video 'Nota Cinta - episod 1' ni mcm layan je...
korang sume layan la video ni dulu, memang sgt2 best la...

p/s: trailer episod 3 pun ade kat link tu...
pp/s: watching muvie pink phanter now...

Q

6 komen anda:

NyNaA said...

ala..tgh jiwang..ape salahnya masuk..tulis ayat2 power..hak3

Quon quon said...

tak sudi!!tak sudi!!hahaha~

cawan merah said...

ceh.. ingatkan ko nak blanje nasi minyak free dah.. ceh ceh

encik BANGLA said...

nynaa~ awak masuk ke? good luck~

encik BANGLA said...

quon~ x sudi?? ohh...tidak~

encik BANGLA said...

rubi~ gile ke ape? tgah kumpul duit lg nih...si quon tu nak rm10k kot hantaran...huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...