i will folo u~

June 28, 2010

ade due puluh benda encikBANGLA nak kongsi dgn korang sume

saLam...

lame gile x apdet blog ni
ni ape nak jadi malas2 ni
adoiyai, apala... _(~_~)_



lame dah x kna tag, ke lame dah xwat? tp tq pade my sayang, Nuraimi Ainaa Abdul Razak sbab tag encikBANGLA ea~

20 things about encikBANGLA:

#1 seorang lelaki tulen... serius! x tipu punye...klw x caye, meh sini encikBANGLA buktikan kejantanan die...haha~

#2 berumur 21 tahun, 10 bulan, 14 hari, 3 jam, 24 minit ketika menaip entry ini...still sgt2 muda lg kan?

#3 tinggi encikBANGLA adalah 178cm...kurang 5 cm je lg nak 6 kaki, sape taw camne nak tambah tggi??

#4 berat encikBANGLA adelah 66kg...ntah la, ni 2-3 bulan lepas, sekarang x taw la brape, mcm da makin kurus kering je skrg ni...entah2 dah tggal 50kg je skrg ni...

#5 hobi encikBANGLA yang pertama, melukis...bukan pandai sgt pon, x cantik pon, tp klw da suke, nak wat cane kan?? kat sini ade antare lukisan encikBANGLA, kat sini pon ade jgk...tgok boleh, kutuk boleh, tp jgn lebih2...

#6 hobi encikBANGLA yang kedua, menembak, amek gambar, fotografi, same gak, bkn pandai sgt pon, tp dah terbeli kamera dah secare x sngaje dlu, so, gunakan je la sebaik mungkin...klw nak tgok gamba2 nye, kat sini je ha...

#7 hobi encikBANGLA yang ketiga, Rubik's Cube, sape yg x tau ape tu? pg tnye pakcik google...encikBANGLA baru lg terjebak dgn benda ni, n da ade skit koleksi la, skrg encikBANGLA ade 17 jenis cube puzzle skrg...

#8 next, encikBANGLA sgt2 la suka baca manga, tgok anime n tokusatsu, n banyak yg encikBANGLA lukis pon basically ikut manga jepun...antara faveret series encikBANGLA...bleach, naruto, one piece, eye shield 21, fullmetal alchemist, bla bla bla...sgt2 la bnyk...

#9 sukan yg suka main adelah basketball, volleyball, handball and table tennis...terus-terang cakap, encikBANGLA memang kaki bangku...sukan yg encikBANGLA main sume pakai tangan...huhu...

#10 sgt2 suka bercakap, and mostly ade lah benda2 yg x berfaedah sgt, borak kosong la kirenye...

#11 suke kumpul topi, cap ke, ape2 je la yg utk dipakai kat kepala...ade bnyk koleksi kat umah, helmet pon dikire skali ye...

#12 sgt2 suke berkawan, n sgt mudah nak cari kawan baru, satu ayat pon dah cukup...

#13 sudah ber blog selame lebih kurang 3 tahun, sblom ni pnah pakai wordpress n fs blog, tp skrg mcm best je pkai blogspot ni kan?? maybe nak wat tumblr pasni kot...currently ade 7 blog...

#14 sgt2 x suke membazir, terutamenye duit n air...duit sepatutnye dok dlm tabung, klw terpakse baru bleh kuarkan...btol x?? air tu jgn bazir2 sgt...mandi sehari skali ckup la...hahaha...

#15 klw lepak2 minum2, encikBANGLA hanye akan order kopi O klw nak air panas, teh O ais klw nak air sejuk, n jus buah + susu(wajib) klw tgah ade duit...n mesti ade ais kosong satu...

#16 klw nak mkn plak, klw bkn nasi campur, encikBANGLA akan mkn ns ayam, ns goreng biase telur mate, ns goreng ayam n klw ade duit, ns goreng pataya x pon ns goreng USA...n klw mkan roti canai, mesti roti tampal...

#17 ade 3 org kawan yg encikBANGLA sgt2 sayang, asalkan dorg 3 ni hepi, encikBANGLA pon hepi, n salah sorg dr dorg da bak kawen da pon...

#18 ade 3 bende kepunyaan encikBANGLA yg paling encikBANGLA syg skrg, Shiro, Boboy dgn Qath...

#19 trying to make my first Million RM before 28!!

#20 sayang sangat2, gile2 kat girlfren die taw!!! (n_n)v,

patutnye encikBANGLA kena tag 20 org, tp mcm x cukup je...so sape2 yg nak wat dipersilakan la ye....

p/s: teruk gile england kna smlam!!!
pp/s: die pakai kasut pink tu lg...huhu


Q

6 komen anda:

NyNaA said...

aiyak..nama penuh lg..anyway tq jwb tagging~

encik BANGLA said...

huhu~ terer kan still ingat name full kamu kan?

S H A D E L ™ said...

#7 psl cube tu . brapa cepat ea encikBANGLA bleh siapkan ? haha . .

encik BANGLA said...

shadel~ haha, biase je...under 1 mnt, around 45 sec...huhu...xmnat sgt speedcube, juz collection je~

NyNaA said...

ala..ingt ke..ntah2 tgk kt fb~

encik BANGLA said...

xla... mmg ingat la...xkan la lupe...huhu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...