i will folo u~

February 26, 2010

tau lah hari ni cuti, tapi janganlah dok tido je sepanjang hari!!

saLam...

selamat menyambut maulidur rasul kwn2... (^_^)



gambar 300 ni bkn la nak bgtaw korg yg encikBANGLA suke muvie nie
jauh skali la encikBANGLA suke muvie aktor ni atw org2 len blkg die tu
tp nak bgtaw korg, entry ini adelah blog post encikBANGLA yg ke-300
encikBANGLA bukanlah blogger yg akan update tiap2 hari atw tiap2 jam
dua, tiga hari baru nak update (ke x update 2, 3 hari? malas!) tp tu kire ok jgk la kan?


p/s: blogging is just one of my many hobbies~
pp/s: sbnarnye, x penah tgok pon citer 300 ni~
ppp/s: kotak ubat jus mate che ber kaler pink~

Q

4 komen anda:

.o r k e d. said...

orked da tuka url.[http://orked-mukhsin.blogspot.com/]sila update (:

encik BANGLA said...

okeh~

fndrocka said...

ek eleh encik bangla..muvie tu best dowhh

encik BANGLA said...

fndrocka~ best sgt ke? nt la encikBANGLA tgok...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...