i will folo u~

December 30, 2009

wooohooo...macam2 lah jadi skrg ni!! tp xpe, aku rilek...

baru 2 hari menghadap sem 6
tp, macam2 yg nak di pikirkan
tp x pe, encikBANGLA hadapi
dengan senyuman... <(^_^)v,,



dah selesai beberapa kerje tp, still bnyk lg keje menunggu...
gambar kat atas encikBANGLA dpt mase shoot kat bangi...
dah siap edit custom albumnye pon, dah pg anta print pon...
tp dalam bnyk2 page , cover blakang je yg memuaskan ati...
kalaw nak tgok design cover blakang tu, silekan la klik sini...

p/s: gambar ni adelah gambar ke-13 utk '50hp'
pp/s: ok x layout blog encikBANGLA yg baru ni?
ppp/s: encikBANGLA kene wat surat tunjuk sebab
pppp/s: perfume yg tobeng jual ade yang kaler pepel


Q

6 komen anda:

aiRa hAnneY said...

uki bah~

aDyLLa OmaR said...

nice, nice~

Merg@s_Tua said...

gamba kat atas tu diamond ke kristal?

aku taktau maa..haha.not dat type of girl yg tau pasal bling2 ni...hohoh

encik BANGLA said...

han~ tQ2...ok kan?.. (n_n)

dyll~ tq2...

encik BANGLA said...

intan~ tu gambar lam chandelier sbnarnye~ huhu...nmpak mcm necklace ke?

Anonymous said...

cantik~ layout baru n gambar~ due2 pon cantik~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...