i will folo u~

October 9, 2009

korang nampak x muke aku yg 'sugguh-sungguh' bersemangat nih??

.........................................................................................
.........................................................................................
...................................................................... (-_-){sOrY)



i think i need a vacation la...
yup, theres a place...
dem tayed...
sorie...

p/s: hearty, wer r yu? miss yu~
pp?s: i need something red n hot now~


Q

12 komen anda:

MissXyanne said...

cutenye gbr tuh!
hihihi...
g la vacation mane2..
u sounds like u need it damn much.
have fun!

ken_Tank91 said...

ko ney memang dah tenat ney...
cuba r gi bercuti..
kat malaysia ney pun ada banyak gak tempat menarik

Fær.han/Unown F/Gyan said...

wooooo 'semangat' seyh! =p

IMCurtain said...

Salam sejahtera,

Kami ingin mengajak anda menyertai komuniti blogger dari serata tanahair untuk mempromosikan blog anda di laman web kami.

Click pada butang 'Tutorial' untuk mengetahui cara menggunakannya. Pendaftaran adalah PERCUMA!

Daftar sekarang: Blogger Malaysia [Blogger's Meeting Point]

Malaysia Boleh!

et said...

hatiku juge sdg bcuti agak nyer..cuti x bgtau..tibe2 ilang..huu~

d hearty said...

eeay..windu kamu juge~

eM. said...

nak ikot vacation..
lets plan for tripping!!!

Merg@s_Tua said...

comeynye!

bukan kamu,gambar tu..

hamster tu,kan?yg mak kamu bagi tu ke??

yeah,aku pun nak bercuti gak..kat UK.

sape nak ikut??

aira hanneY said...
This comment has been removed by the author.
aira hanneY said...
This comment has been removed by the author.
encikBANGLA said...

haha~ nak pg vacation wiken ni lah~ sape na ikot??~

Merg@s_Tua said...

bangla..

kalu ajak2 ayam baik takyah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...