i will folo u~

January 30, 2009

words from nenggiri~

words from nenggiri~(mostly from budis...)

"atas peha ade ******, ****** cantik tak pernah lihat"
"mane captut?","die pg ktdi, maen FUTSAL!!!"
"agak2nye generasi depan dapat x lihat hutan2 cam skrg ni?"
"wei, bulan!! ko pg tesco cari parking ke wei??"
"wei, dah dapat diploma dah ke wei??"
"abang, kenape x kayuh?","abang melecet la..."
"kakanya halang sata, saapa jampa kakaka, kakaka..."
"putet jadi HERO wei!!! jadi HERO!!!"
"ok, skrg ni kite akan post pulat, bkn post mortem, k??"

p/s: pade mereka yg xfhm, sori ye... yg penting sume ayat ni ade memori nye utk kami sume~

6 komen anda:

nynaa said...

mmg xphm

aidadidu said...

serious tak faham!
tapi aku nak tulis ape yg aku rasa ala2 fhm bulih?
ehehehe

"atas peha ade ******, ****** cantik tak pernah lihat" - aku rasa : atas peha ade bangla, bangla cantik tak pernah lihat(ekekeke)

"mane captut?","die pg ktdi, maen FUTSAL!!!" - aku rasa : captut tu adelah gelaran baru utk bangla dan hobi baru die main futsal kt ktdi(tapi ape kaitan ngn ktdi ngan nenggiri?)

"agak2nye generasi depan dapat x lihat hutan2 cam skrg ni?" - aku rasa : ni aku fhm kot sbb kt nenggiri ade hutan, kot.

"wei, bulan!! ko pg tesco cari parking ke wei??" - aku rasa : nenggiri ade bukak cawangan tesco baru.

"wei, dah dapat diploma dah ke wei??" - aku rasa : mungkin juge nenggiri dh bukak ipt.

"abang, kenape x kayuh?","abang melecet la..." - obviously FAHAM. berkayak. tapi sape watak2 tu ek?

"kakanya halang sata, saapa jampa kakaka, kakaka..." - aku rasa : err...korang makan sata kt sana.

"putet jadi HERO wei!!! jadi HERO!!!" - aku rasa : putet telah menyelamatkan lehe yang konon nak wat back flip tu skali lemas daa.. hehehe

"ok, skrg ni kite akan post pulat, bkn post mortem, k??" - aku rasa : ni mesti ade kaitan pulat ngan mortem. kembar kot (taktau ape aku merepek)

jangan marah...lalala~

AKU said...

hahaha~
xpe...pd mrka yg xpham tu~
nt sy terangkan len kali ye~

Asyraf Azizan said...

weh aku xlemas ar buat backflip :(

aidadidu said...

ekekeke
saje je lehe
sila senyummmm.....
;P

AKU said...

sila senyum~
;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...