i will folo u~

December 26, 2008

update lah blog anda wahai kawan2

aku xde idea nk tulih pe, tp aku ttp nk update blog aku nih~slamat kembali pd kwn2 yg dah blik~pd yg xblik lg tuh, blik la cpat~dah xreti nk balik ke~dan pd mereka yg rasenye azam tahun 2008 x tcapai lg, anda maseh ade 5 ari lg sblom thun baru~gud luck ye~jgn smpai azam tahun baru nt berbunyik bgini 'azam tahun baru saye ialah nak sempurnakan azam tahun lepas'.ceith~

5 komen anda:

aidathepolkadotlover said...

aku nk balik hari isnin
ofis bukak tak?
nak amik kunci
hehehehe
:P

Asyraf Azizan said...

mls ar nk blk wey

AKU said...

isnin cuti la~
blik la ahad~

n a b i l a a t h i r a said...

selamat menyambut tahun baru hijrah =))

aidathepolkadotlover said...

so ofis tak bukak ke??
alaaaa........
ahad awal sgt la
:(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...