i will folo u~

January 14, 2011

hai~ name saye buruk~ tengok nanti saya membesar~

~saLam~
malasnye nak edit gamba nuang~ (~ ~")



~Kisah BangLa Budis dan Buruk~

kelmarin encik dengan si budis telah mengembara ke fakulti perubatan veterinar~ semue sbb kesian tgokkan si buruk ni~ dah la xde mak~ x cukup makan plak tu~ mule2 kitorg pg lah ke sebelah fak fudtek tu sbb ingtkan vet kat situ~ sekali die dah pindah sebelah k17 la~ buruk dah la 1st time naik moto~ dok mencakar2 je kat blkng encik~ x cukup dgn tu~ die boleh kencingkan tgn si budis tu~ adui~ pastu bile da sampai klinik dah tutup plak~ doktor pon dah balik~ tension2~ last2 kitorg just beli makanan utk kucing kecik ni~ selamat lg sekor kucing~


p/s: tito sgt2 x puas hati dgn kedatangan buruk~

Q

6 komen anda:

m.i.s.l.o.v.a.h.o.l.i.c said...

haha. sangat comel ouhhh.

encik BANGLA said...

mane de comel~ buruk la name die~

shahirah adnan said...

haha lwak je..kih3

Fær.han/Unown F/Gyan said...

Aku nak tunggu time dier evolve! Mesti lagi cun! :p

encik BANGLA said...

ira: pe yg lawak?? encik siyes ni~ haha

encik BANGLA said...

faer: buruk shinka~ ???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...