i will folo u~

March 11, 2010

“I’m Going to the Gatsby Deodorant Street Fair”

saLam..

bile encikBANGLA tnye kwn2
korang tau tak ape tu gatsby??
mst ramai yg jwab wax rambut
kan?korg tau x gatsby pon ade
deodorant sebnrnye... <(O.O)"


khas utk pengetahuan kawan2 encikBANGLA sume, pada 17 April 2010, bermula dari pkul 10 pagi sampai 5 ptng di ruang legar, Ground Floor Berjaya Timesquare, Kuala Lumpur akan diadekan "Gatsby Deoedorant Street Fair". nak tau ape yg ade kat sane?? bnyk gerai permainan yg ade nt kat sane tau, dari sesimple2 game mcm baling2 getah sampai la ke sukan berat cam sumo(sumo dgn sape??hehe)... senang cakap bnyk la games kat sane nt... pastu cam biase la kan, mesti ade cabutan bertuah punye la... tp, hadiah2 die lumayan beb, barangan elektronik, komputer, telefon bimbit n baucar tunai bernilai lebih dari RM 15 000!! encikBANGLA harap2 la, ade la steet soccer nt, korg plak nak game ape die wat kat sane??
korang sume tau kan cane nak pg sane nt?? klw nek lrt, trun je kat stesen hang tuah, dah dekat dah tu...klw nek monorail plak, trun kat stesen imbi, lg la dah dekat...paling cikai pon, korg tanye je kwn sblah korg, cane nak pg time square...setel...so?? encikBANGLA nak pg, korg?? kite jumpe kat sane ea~
klik sini utk lebih info
p/s: deodorant dalam bahase pasarnye adelah "ubat sapu ketiak" kan?
pp/s: ptg td x ujan, langit biru je... best btol amek gamba...

Q

4 komen anda:

aDyLLa OmaR said...

menarekk~
de game baling sliper x? :D

penunggangMALAM said...

cambest je...dpt duit x klw pg?hhe..

encik BANGLA said...

dyll~ taw la ade ke x...ade kot

encik BANGLA said...

penunggang~ kan ade lucky draw, klw lucky, dpt la duit kot...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...