i will folo u~

September 29, 2009

maafkan aku kawan...tp, papehal pon kite still kawan kan? sbb skali kawan sampai bile2 kawan

semalam encikBANGLA dapat berita dari kawan itu(lihat entry ini)...
walaupon bukan directly ke encikBANGLA, tapi tetap rase hepi...
walaupon jauh, tp xpe sbab skali kawan, sampai bile2 ttp kawan...
wahai kawan(klw ko bace la blog aku), encikBANGLA nak cakap sikit je...
klw lah kite berselisih tgh jalan, aku nak ajak ko lepak2 minum2...
aku nak borak panjang dgn ko, bnyk nak citer dgn ko ni... _( 'v' )_

tiap ari, aku mesti jln kat dpn kedai pet ni utk tgok sekor kitten ni. comel gile, aku dah lame stat kumpul duit utk beli, mahal la sikit, tp xpe sebb die comel gile. aku dah siap pikirkan name utk die,~Daniel~ sblom ni pon aku mmg pnah bela pet, tp maybe aku xpandai jage, sumenye lari...tp aku janji pet sterusnye aku nak jg betul2 n aku harap ianya adelah Daniel. akhirnye duit aku dah cukup n satu hari tu aku nak kuar pg beli tetibe hujan plak... aku pon tggu hujan berenti sambil terpikirkan bakal pet aku Daniel, heee...tibe2 mak aku dtg n kate die ade sumthing utk aku...sekor hamster, ~Alex~ aku suke gile, tp kemudian aku terpikir, xkan aku nak jg Daniel dgn Alex skali???
p/s: im feeling red hot rite now

Q

26 komen anda:

jelawat gurl..haha said...

mak ko da bg hamster tuh..free je..takyah da bazer duit nak g beli pet laen..simpan je duit yg ko kumpul tuh buat blanje kawen..haha..unless ko tak suke bela hamster,,ko nak kitten gak..tuh lu pk laa sinri..haha

p/s - aku tak dpt ganti lagi tido smlm..ces ces ces..ngantok ya amaatt..

d hearty said...

nice post,once a friend always a friend.
feeling kinda purple la..

encikBANGLA said...

jelawat gurl~ sian ko x tido~ tp tq sebab sudi teman aku borak smpai pagi~

d hearty~ purple juge~

balam said...

to jelawat gurl : betul, mmg la free...tapi tak membazir kalau kite hargai betul2 dan ia berbaloi...nilai sesuatu hubungan tu yg lebih penting dan tak dapat dijual beli...betul tak bangla??

aira hanneY said...
This comment has been removed by the author.
Farhana said...

Encik bangla.. Hoho.. Name unik seh.. Pape pn, brkawan biar berjuta lemon kan.. Jgn gaduh2.. Tak elokkkk tue.. Nanti Tuhan marah..

Kahwinkan laa Daniel ngan Alex.. Sonang crito.. Hik hik.. =p

encikBANGLA said...

balam~ btol tu~ aku setuju 50%~

adik~ nape celaru adik?

farhana~ mne leh kawinkan~ nt si daniel makan si alex tuh~

d hearty said...

windu..

encikBANGLA said...

windu kamu juge~

d hearty said...

mencilah..windu..

Merg@s_Tua said...

kalu takleh jaga dua2,kamu bagi je kat aku..

aku akan bagi kaseh sayang yang secukupnye..

hehe

aDyLLa OmaR said...

urm2..
frens~ mesti la oweys n 4ever..

p/s : las2 beli x hamster tuh?s0o cute name..daniel~ ;))

aira hanneY said...
This comment has been removed by the author.
encik BANGLA said...

d hearty~ x bek menci2 org taw...lame2 nt jd syg~

merg@s~ buleh bg kamu kucing tu~ bule sgt~ buleh blah!! huahuahua

encik BANGLA said...

dyll~ yg nak dibeli tu kucing la~ daniel namenye~ sbb tu xboleh jg due2~ nt alex kna mkn plakdgn daniel~

adik~ ending die, last2 alex tu dijage dgn penuh kasih n syg, tp setiap ari die ttp lalu kat dpan kedai pet tu utk tgok daniel dr jauh~ n duit yg dikumpul utk beli daniel dulu, digunekan uytk beli brg2 utk alex~

aira hanneY said...

tersirat sgt nih..douh.
ok fhm2 sedikit..hee..
got it~
ok saya mo buat saimen..padahal bingung sudah ni.hahaha

Ida Shimizudani said...

Bang... (singkatan utk Bangla...~~~)
Dr Fatimah kirim salam kat kamu...
salam sayang katanya...=)

aDyLLa OmaR said...

h0oo..
asal tetibe ckp hamster neh..
haha.
lately ni asek slh tafsir la.
slh send msg pon..hahah~
syowi~
kalo cmtu jage la alex bebaek~

aira hanney -- tu la..saspen jew nk taw ending dye..kan da slh tafsir..hak3~

d hearty said...

da syg pun...~

ade kat sebelah ko ni... said...

ok aku yg ke 20 nmpaknye disini...

lalu kedai pet untuk lihat sahaja dr jauh.. itu mmg perit.. aku tau sakitnya.. dpat lihat tapi tak dapat belai.. kalau die sakit.. tak dpt ubatkan.. kerna kamu ada alex untuk dibelai..

hei kawan...
jangan runsing... jom kite pergi berhibur... hahha

untuk Alex n Daniel... kamu jangan gaduh2... ;p

encikBANGLA said...

adik~ chayo2 asaimen~

ida~ haha~ yela~ sok aku pg la jumpe dr. temah~

adyll~ ye~ arap2 alex tu bahagie~

encikBANGLA said...

d hearty~ syg kamu juge~

ko yg ade sebelah aku tu~ thanx~ aku arap sgt la alex dgn daniel x gado2~

penunggangMALAM said...

aku lg suke bela ikan~

Ida Shimizudani said...

penunggangMALAM~~ yup, same with me...hehe

aira hanneY said...
This comment has been removed by the author.
bullycather said...

jgn biarkan ko lupakan daniel plak.. sbb daniel la ko semangat na jge pet ngan btol.. nilai kasih sayang adalh bende yg kte usaha sendiri.. even mak kte kasi pon.. ttp harga satu syg tu dtg dari kte.. tp kalo da ending dea manjgae alex.. buat la daniel sebagai pemangkin untuk ko jge alex..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...