i will folo u~

July 10, 2008

sibuk...

semalam ak busy
hari ni pon ak busy
esok pon ntah2 busy
busy busy busy
x tw la bile nk free
tiap2 ari busy gile babi
tapi masa tetap dicuri
ade mase gak menulis kat sini
tapi kejap lagi
busy lagi

4 komen anda:

b E e L a t H i R a said...

camtuh r nampaknyee naseb kite..
kui..ouhhhh...kamu kate pipikuu cacatt eyhh..kejammm2

sabMomo said...
This comment has been removed by the author.
sabMomo said...

hahaha sebab ada lesung pipit tu bell...kan org yang ada tu sel kulit mati sebenarnya..thts way dia cakap pipi ko cacat.: )

To bangla..rilek2 jangan pikir sangatla masalah tu enjoy je..btw may b melalui entry ko yang sebelum ni mereflexkan kpd org2 tertentu dan siapa org tu may b aku ble teka..sbb sekrg ni ada lagi "mangsa" terbaru dia yg akrab sejak akhir2 ni kot..sori kalo ko marah ayat aku ni.. apa pun just enjoy ur self persetankan la kata2 biul dorg tu..Rilek suda..

b E e L a t H i R a said...

ahah sab...suda dikurniakan sel kulit mati ini..redha sajekk diriku..hu3..

yepp bangLa..diriku juge seakan memahami masalah itu..rilekk suda.. itu sajek yg mampu ku katekan..

senyum lime =))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...